2016. máj 05.

Az Erő Veled van...

írta: CsitáriNiki
Az Erő Veled van...

Nézek ki az ablakon. Látok egy gyönyörű nyírfát és egy csodálatos bükkfát. Az ég szürke. Ezeket az erőteljes fákat szél tépázza.Nem látom a szelet, de mégis akkora erő van ebben a láthatatlan légmozgásban, hogy ezeket a gyönyörű, nemes fákat tépi, szaggatja, meghajolnak parancsára. 

Hallottál már a pillangó - hatásról? Ha a világ egyik pontján egy pillangó meglebbenti a szárnyát, tőle több ezer kilométerre ebből az apró mozdulatból akár tornádó is lehet. 

Láttad a Mulan című mesét? Ott azt mondja a kínai császár: "Egyetlen szem rizs átbillentheti a mérleget, és egyetlen ember eldöntheti egy egész nemzet sorsát."

Az erő, ami Benned van, nem látható. Ha egy kicsit odafigyelsz Magadra, csak érezhető. TE érzed, senki más. Hogyan kelsz fel egy olyan reggelen, amikor kint esik az eső, csapkodja az ablakodat.Fúj a szél, tépi a fákat. Úgy érzed, semmi erőd, hogy felkelj az ágyból, semmi erőd, hogy kimenj a konyhába reggelizni, semmi erőd, hogy elindulj dolgozni. Csak kóvályogsz. És ekkor történik valami. Látod, hogy villog a telefonod, egy üzenet vár Téged. Lassan odavánszorogsz, megnyomod a lejátszás gombot és akkor kapsz egy hírt. Egy olyan hírt, ami hihetetlen erővel tölt fel. Már el is felejted a fáradtságot. És akkor úgy érzed, hogy menned kell, meg kell tenned valamit. Rohannod kell. Tele vagy ERŐVEL, tele vagy ENERGIÁVAL, tele vagy SZERETETTEL. Az előbb még üresen, erőtlenül tébláboltál, de egy rövid üzenet elindított Benned valamit és erős lettél. 

hurricane-92968_640.jpg

Rengeteg olyan igaz történetet olvashatsz, ahol egy gyenge fizikumú gyermek vagy felnőtt, milyen hatalmas erőket tud egyedül megmozgatni, ha van rá egy IGAZÁN KOMOLY OKA. Ez nem csak a történetekben szereplőkre igaz, hanem RÁD is!

Hihetetlen dolgok ezek. De ha csak egy kicsit is odafigyelsz Magadra, akkor észre fogod venni azokat a "híreket", azokat az eseményeket, azokat a tevékenységeket és embereket, amelyek feltöltenek erővel. Hiszen az a bizonyos pillangó, aki képes tornádót létrehozni egyetlen szárnycsapásával, ott él Benned is... Bármikor, amikor azt érzed, hogy lehúz valami, akkor tudd, hogy olyat teszel, olyat hallasz vagy olyan helyen, olyan emberrel vagy, ami/aki árt Neked. Élj tudatosan és védd meg a Pillangódat ezektől a negatív hatásoktól! 

Ha megteszed ezt Magadért, otthon fogod érezni Magad az Életedben, amit átjár az Életerő!

Kívánom, hogy legyen bátorságod felfedezni és használni az Erődet!

Szeretettel:

Niki:)

 

 

 

Szólj hozzá

bátorság hit energia erő elfogadás hála SZERETET