2016. már 23.

Az energiát Neked kell beletenned!

írta: CsitáriNiki
Az energiát Neked kell beletenned!


Igen, Kedves Barátom! Sokan élik még ma is úgy az életüket, hogy várják, hogy az majd magától jobbra fordul. De a helyzet az, hogy a való világban farkastörvények vannak. Aki nem indul el és nem cselekszik, amellett elrohan az Élet... És ha el is indulsz, nem mindegy, hogy milyen irányba fordulsz! Mert sok az olyan út, ami először tökéletesnek tűnik, de egyszer csak kiderül, hogy bizony zsákutcába tévedtél... Ekkor sokan kiszelektálódnak teljesen természetesen... :-D Tudod, Ők azok, akik azt mondják "De én elindultam, próbáltam, mégsem sikerült! Feladom!" Hidd el nekem, ha feladod, akkor az Élet ugyanolyan szenvtelenül elrohan Melletted, mintha semmit sem csináltál volna.

Gondolj bele, ha a kisgyerek az első mozdulatainak próbálgatásakor feladná, mert nem tud elsőre átfordulni a pocakjára vagy még harmadik próbálkozásra sem sikerül egyedül felülnie esetleg még tizedjére is elesik, amikor járni próbál.... Nem adja fel, mert ösztönösen tudja, hogy helyette senki sem tudja megcsinálni, Neki kell beletenni az energiát! Hisz Önmagában! Hisz abban, hogy meg tudja csinálni! Nem is feltételezi, hogy lehetne másképpen... Az eredmény, a Picur folyamatos fejlődése, amit Mi, Szülők örömmel nézünk :-) Csak azt felejtjük el, hogy ugyanezt a mintát kell Gyermekeinknek is mutatnunk, hiszen ha Mi bizonytalanok vagyunk, nem hiszünk Önmagunkban, abban, hogy sikeresek lehetünk az élet bármely területén, akkor Ők is bizonytalanok lesznek... 

Amikor Te megszülettél, kaptál valamit, ami egész Életedben elkísér. Ő az, aki a sikered vagy a kudarcod záloga... Hogy mit is kaptál?

A legnagyobb dolgot: MAGADAT! Igen, jól olvasod. Ebben a szóban benne van a lényeg, a MAG! Te egy mag voltál, mikor megszülettél. A lehetőség magja! A Szüleid nevelgettek, segítettek legjobb tudásuk szerint. Mostanra felnőttél,  már önállóan tudsz élni. Nem egyedül! Egy közösség önálló tagjaként, EGYÜTT a Többiekkel. Felelős lettél Magadért, most már Rajtad múlik, hogy mihez kezdesz a lehetőséggel, amit születésedkor kaptál... Ha élsz vele és SZERETED Magad, fejleszted Magad, gondoskodsz Magadról, ha HISZEL Magadban akkor sikeres tudsz lenni az Életedben. Akkor találod meg azt a Társat, azokat a Barátokat, azt a Hivatást, ahol SZERETNEK és elfogadnak Téged, "úgy, ahogy vagy"... :-) Ez az IGAZI SIKER! Így tudsz "Boldogan élni, amíg meg nem..." :-)

A jó hír az, hogy ez elérhető Mindenkinek! A rossz hír, hogy ezért folyamatosan dolgozni kell! Nem elég elindulni, megpróbálni, majd ha nem sikerült, akkor újra megállni... Tovább kell menni!

 10390153_949667335069708_8330889806923904690_n.jpg

 

Nagyon szeretem Napoleon Hill írásait. Egy gondolatát szeretném most idézni, hogy ezzel is egy kis erőt adhassak Neked az Útra... :-)

"Mindent, amit az emberi elme el tud képzelni és el is tud HINNI, azt meg is tudja valósítani."

Sok erőt és kitartást kívánok Neked, bármibe is kezdesz! 

Szeretettel:

Niki:)

Szólj hozzá

kismama előítélet hit elismerés megoldás akarat pozitív gondolkodás összefogás képesség lehetőség összetartás személyiségfejlődés SZERETET Nőknek segítő kapcsolatok